Schildersbedrijf Bathmen

Bel de vakman, daar heeft u gemak van


PD Schilderwerken is een allround schildersbedrijf in Bathmen. Wij hebben zowel particuliere klanten als zakelijke opdrachtgevers, zoals VVE’s , bedrijven en aannemers. Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap. Wij kunnen u helpen met binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, sauswerk, houtrot herstel en beglazing.

PD Schilderwerken – Schildersbedrijf Bathmen

Met ons schildersbedrijf werken we vanuit Bathmen en daarnaast is ons werkgebied uitgebreid tot aan Deventer, Apeldoorn, Zutphen en alle tussenliggende plaatsen. Ons schildersbedrijf in Bathmen zorgt er al jaren voor dat woningen, kantoorpanden en winkels in topconditie zijn.

Drie generaties schilders

Ons schildersbedrijf in Bathmen is geboren uit drie generaties schilders. Perry behoort tot de jongste generatie en geeft leiding aan het bedrijf. Voordat hij in 2009 voor zichzelf begon, heeft hij jaren bij zijn vader gewerkt in Deventer en omstreken, en zo ook het mooie vak geleerd. SIKKENS en DE VERFGROSSIER zijn de vaste verf leverancier’s. Mochten er andere merken verf gewenst zijn dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Kwaliteit en vakmanschap

Inmiddels werkt PD Schilderwerken samen met een vast team van collega’s en ZZP’ers. Een aantal van hen zit al meer dan dertig jaar in het vak.
‘Ons schildersbedrijf in Bathmen staat voor vakmanschap, betrouwbaarheid en hoge kwaliteit. Onze klanten zijn daardoor zeer tevreden, wij beroemen ons dan ook op een omvangrijke klantenkring. De klant waardeert het erg dat wij meedenken en alles tot in detail uitwerken.’

 

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Vul het contactformulier in. Dan nemen we spoedig contact met u op.

over-ons